Fenntartható Városok
Akadémia

Minden, amit a települési fenntarthatóságról tudni érdemes!

A Fenntartható Városok Akadémia keretében lehetőséget biztosítunk minden érintett szektor számára, hogy az elmélet után a gyakorlatban is képes legyen változást elérni, eszközt adva a kezükbe, hogy mindennapi munkájuk során még többet tehessenek a települések, városok élhetőbbé tételéért.

Támogató partnereink

A képzés célja

Széleskörű, mégis célzott ismeretanyag

Egy, a települési fenntarthatósági szaktudás birtokába jutni kívánó személy számára, gyakran nem opció egy akár több éves képzés elvégzése. A Fenntartható Városok Akadémia képzése célzottan veszi sorra a települési fenntarthatóság témaköreit.

Piacképes szaktudás

A felnőttképzés egy olyan formájára van szükség, amely rugalmas keretek között kínál elérhető, megfizethető, de magabiztosan hasznosítható, gyakorlati oldalról is piacképes szaktudást.

Szakmai közösség

A magas színvonalú szaktudás átadásán felül a képzés célja továbbá a szakterület kimagasló szereplőinek (szakértők, cégek, intézmények)összekötése egymással, valamint a téma iránt érdeklődő résztvevőkkel.

A képzés célcsoportjai

Egyetemi hallgatók

Célunk azon egyetemi hallgatók megszólítása, akik nagy elkötelezettséggel foglalkoznak a fenntartható fejlődés települési aspektusaival, akár az egyetemi szakjukon túl is.

Diplomás fiatalok

Fenntarthatósági szakemberek, akik munkát keresnek a (települési) fenntarthatóság terén, de még nem találták megfelelő karrierlehetőségüket.

Önkormányzati köztisztviselők

A képzés segít a fenntarthatósági szemléletet előtérbe helyező önkormányzati területeken megjelenő kihívások és változó munkakörök rugalmas kezelésében.

Kormánytisztviselők

Az állami tisztviselőknek, akiknek fenntarthatósági tudásra van szükségük a településekkel kapcsolatban, függetlenül a tárca területétől.

Magánszférában dolgozók

Magánszférában dolgozók és vállalkozók számára, akiknek új kihívásokat jelent a fenntarthatósági szemlélet erősödése.

Akadémia

Akadémiai világban dolgozók számára, akiknek a települési fenntarthatóság új irányt jelenthet, és a gyakorlati alkalmazás betekintése progresszív, hiánypótló lehetőség.

Jelentkezz Te is szeptemberben induló képzésünkre!