Bemutatkoznak a Több, mint zöld! programsorozat támogatói – Resysten Hungary Kft.

Több, mint zöld! programsorozatunk nem valósulhatna meg támogató partnereink nélkül. A következő hetekben közelebbről is bemutatjuk azon céges partnereinket, akik megtiszteltek minket bizalmukkal és programsorozatunk mögé álltak. 

Ismerjük meg közelebbről a Resysten Hungary Kft.-t!

1) Kérlek mutassátok be röviden a cégeteket, annak tevékenységét és céljait.  

A Resysten olyan égető problémákra kínál fenntartható és professzionális megoldást, mint a klímavédelem vagy a baktériumok és vírusok elleni védekezés.  Tartós, környezetkímélő bevonat, amely nem csak a felületet, de bolygónkat is védi.  

A Resysten higiéniai bevonata láthatatlan védelmet kínál, amely 1 éven át véd a fertőzések ellen. Csökkenti a költségeket. Hosszantartó védelmet nyújt. Biztosítja a cégek számára, hogy fenntarthatóbbá váljanak. 

A Clean Air, innovatív technológiánk, létfontosságú megoldást jelent a légszennyezési kihívásokkal küzdő vállalkozások és intézmények számára, különösen a szállításban, a logisztikában és a VOC-termelő tevékenységekben részt vevők számára. A szennyező anyagok, például a nitrogén-oxid hatékony lebontásával jelentős beavatkozást biztosítunk a levegőminőség javítása érdekében. 

Célunk, hogy szolgáltatásainkat minél szélesebb körben tudjuk eljuttatni a klímavédelem és a baktériumok és vírusok elleni védekezés érdekében. 

2) Hogyan jelenik meg a fenntarthatóság, mint összefoglaló fogalom a tevékenységetekben. Annak mely területét képviselitek leginkább mindennapi munkátok során? 

Az általunk kínált professzionális megoldások révén ügyfeleinknek biztosítjuk a fenntarthatóbb működésüket. 

A Resysten higiéniai bevonata amellett, hogy csökkenti az adott cég költségeit, biztosítja a környezettudatosabb és fenntarthatóbb védekezést a vírusok és baktériumok ellen. Az incidens alapú, reaktív megoldásokkal szemben – mint a kényszeredetten végzett törlőrongyos fertőtlenítés vagy ózonozás – a tartós, preventív eljárások jelentik az igazi védelmet a munkavállalók számára. A Resysten higiénés bevonat jobb minőségű levegőt állít elő, csökkenti a szaghatásokat és a VOC kibocsátást, ennélfogva növeli a koncentrációs képességet, javítja a közérzetet. Nem látható, de jól kommunikálható wellbeing megoldás.  

Minél több vegyszert használunk, annál jobban terheljük a környezetünket; minél többször használunk ózont, annál többször károsíthatjuk az élő szervezeteket és tesszük tönkre a minket körülvevő anyagokat. Tartós bevonatok használatával ezek a környezeti hatások jelentősen mérsékelhetők. 

A Clean Air, innovatív technológiánk, létfontosságú megoldást jelent a légszennyezési kihívásokkal küzdő vállalkozások és intézmények számára, különösen a szállításban, a logisztikában és a VOC-termelő tevékenységekben részt vevők számára. A szennyező anyagok, például a nitrogén-oxid hatékony lebontásával jelentős beavatkozást biztosítunk a levegőminőség javítása érdekében. 

3) Hogyan kapcsolódtok a településekhez, városokhoz? 

Szolgáltatásaink szorosan egyaránt a településekben és városokban élők jólétéhez és az ott működő cégek fenntarthatóbbá tételéhez.

4) Miért mondhatjuk, hogy a települések lehetnek a fenntarthatósági átállás valódi kulcsai?

A lakosság jelentős része városokban és településeken él. Ennek következtében a városokban megvalósuló fenntarthatósági intézkedések jelentős hatással lehetnek a globális környezeti és társadalmi problémákra. 

A települések képesek korszerű infrastruktúrát kiépíteni, mint például a tömegközlekedési rendszerek, zöldövezetek, energiahatékony épületek. Ezek az intézkedések mellett a Resysten bevonatai is hozzájárulhatnak az üvegházhatású gázok kibocsátásának csökkentéséhez és az életminőség javításához. 

A városok gyakran az innováció és a fejlesztés központjai, és itt valósulnak meg az új fenntartható technológiák és megoldások. Az itt kifejlesztett innovációk később más területekre is kiterjedhetnek. 

5) Miért döntöttetek úgy, hogy csatlakoztok a „Több, mint zöld” programsorozathoz?  

Ez a programsorozat, olyan témaköröket ölel át, amihez nem tudtunk nem csatlakozni.

A Resysten számára remek lehetőség egy olyan eseménysorozat, amely összefogja a hasonló tevékenységi körökkel foglalkozó cégeket egy olyan tematika mentén, amely égető és aktuális problémákkal foglalkozik. Célunk, hogy az eseménysorozat révén a magunk edukációján felül új kapcsolatokat tudjunk kiépíteni a helyi városvezetőkkel és a résztvevő cégekkel egyaránt. 

2024. 01. 31.